Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-02@13:33:34 GMT

اسباب‌ بازی‌هایی برای مردان کوچک!

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۳۷۶۷۶

اسباب‌ بازی‌هایی برای مردان کوچک!

قدرت، شتاب، سرعت و حتی صدای این خودروهای کنترلی باعث می‌شود برخی بزرگسالان در بازی با این ماشین‌ها غرق شوند و حتی هزینه زیادی هم بابتش بپردازند.

خودروهای کنترلی که کودکان با آن سرگرم می‌شوند عموما از باتری‌های کوچک برای حرکت استفاده می‌کنند، اما خودروهای پرهیجانی که بزرگسالان از آن استفاده می‌کنند از نوع بنزینی یا شارژی هستند که توان بالایی از خود به نمایش می‌گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کف‌خواب‌های سریع

برای تشنگان سرعت و بزرگسالان عشق بازی که به پیست‌های بزرگ دنیا دسترسی ندارند دنیا به آخر نرسیده است و این عاشقان خودروهای سریع و مسابقه‌ای میل و عطش خود بسرعت را به‌گونه‌ای دیگر رفع می‌کنند.

در میان خودروهای کنترلی برخی براساس همان کف‌خواب‌های سریع طراحی ‌شده‌اند و می‌توانند بسرعت و شتاب بالادست پیدا کنند.

هدایت گلوله‌ای آتشین با سرعت بیش از صد کیلومتر که قیمت زیادی هم دارد قطعاً ضربان قلب هدایت‌کننده را بالا می‌برد و غده فوق‌کلیوی‌اش را وادار به ترشح آدرنالین می‌کند.

در مدل‌های سوختی، خودرو از سوخت‌های ویژه‌ای استفاده می‌کند که نیترو G3 گفته می‌شود و سیستم محرکه در این خودروها از نوع چهارچرخ محرک است تا خودرو پایداری فوق‌العاده‌ای داشته باشد.

در برخی مدل‌ها با پیشرانه الکتریکی شتاب صفر تا 50 کیلومتر در ساعت فقط در مدت‌ دو ثانیه محقق می‌شود. این خودروها با سفارشی‌سازی می‌توانند به ‌سرعت صد کیلومتر در ساعت هم دست پیدا کنند که قیمتی بیشتر از یک‌میلیون تومان دارند.

ارتفاع خودرو از سطح زمین کمتر از یک سانتی‌متر است و در برخی موارد به پنج میلی‌متر هم می‌رسد. در مدل‌های ارتقایافته توربوفن‌ها باعث افزایش کارایی خودرو می‌شوند و استفاده از باتری‌های لیتیومی و پر قدرت توان لازم را در اختیار موتور قرار می‌دهد.

دریفت با کنترل از راه دور

یکی از هیجان‌انگیزترین کارهایی که با خودروهای واقعی انجام می‌شود انجام حرکات نمایشی دریفت است که البته از نظر فنی این خودروها با آنچه در خیابان‌ها می‌بینیم متفاوت هستند. قدرت فوق‌العاده موتور و لاستیک‌های مخصوص و البته مهارت راننده دست‌به‌دست هم می‌دهند تا یک خودرو دود از چرخ‌هایش بلند شود.

در دنیای ماشین‌های کنترلی هم این خودروها حضوری فعال و هیجان‌انگیز دارند. اغلب این خودروهای کنترلی ماکت‌های ماشین‌های نوستالژیک هستند که دهه 60 میلادی حضور چشمگیر در مسابقات دریفت داشته‌اند.

در مدل‌های کنترلی و دریفت، پیشرانه از نوع الکتریکی است و ماشین با استفاده از سیستم چهارچرخ محرک هم توان حرکت کردن دارد، اما برای دریفت فقط به محور عقب نیاز است.

ماشین‌ های کنترلی دریفت همانند ماشین‌های واقعی با زاویه در سرپیچ‌ها سر می‌خورند و سرگرمی خوبی برای بزرگسالانی هستند که می‌خواهند هیجان متفاوتی را تجربه کنند. این خودروها رادیو کنترل نیاز دارند تا در پیست‌های مخصوص خودشان حرکت کنند و عملکرد واقعی خودرو به نمایش گذاشته شود.

آفرود بازی با کنترل

تب خودروهای آفرود و شاسی‌بلند یک دهه است فروش این نوع خودرو را در دنیا زیاد کرده است و حتی برخی اسپرت‌سازان دنیا به سمت طراحی و ساخت خودروهای شاسی‌بلند روی آورده‌اند. ماشین‌های کنترلی آفرود علاقه‌مندان و طرفداران خاص خودش را در ایران دارد. عاشقان کویر یکی از سرگرمی‌هایشان راندن همین خودروهای کنترلی قدرتمند روی ماسه‌های کویر است. این خودروها با داشتن ارتفاع مناسب و چرخ‌های مخصوص و بزرگ قادر هستند در شرایط مختلف و سخت هم توسط بزرگسالان هیجان‌دوست و البته عشق بازی استفاده شوند.

سرعت این خودروهای قدرتمند به 50 تا 70 کیلومتر در ساعت هم می‌رسد که در بازار ایران موجود هستند. سیستم محرکه از نوع چهارچرخ محرک و به سیستم‌های قفل هم مجهز هستند. رادیو کنترل‌های این خودروها در برخی مدل ضدآب هستند و خودرو توان حرکت در گل‌ و لای را دارد. بزرگسالانی که کودک درونشان زنده و سرحال است قطعا از بازی با یک خودروی کوچک کنترلی با توان خارق‌العاده بسیار لذت می‌برند و شاید هم او را به دنیای کودکی ببرد که خالی از هیجانات به این شکل بوده است.

گلوله برای کودک درون!

سریع‌ترین ماشین رادیو کنترل دنیا «گلوله» نام دارد که حداکثر سرعتش به 325 کیلومتر در ساعت می‌رسد. این رکورد جهانی در 25 اکتبر 2014 در کتاب رکوردهای جهان ثبت شد. رسیدن به این سرعت فقط با استفاده از خودروهای سوپر اسپرت چند صد هزار دلاری امکان‌پذیر است.

مجهز کردن خودروهای چند میلیون دلاری به رادیو کنترل‌های مرسوم یکی از کارهایی است که رکورد قیمت خودروهای رادیو کنترل را شکسته است.

مرسدس میباخ ویژن 6 یکی از این خودروهاست که به صورت شخصی به کنترل از راه دور مجهز شده و گران‌ترین خودروی رادیو کنترل دنیا را به نام خود ثبت کرده است.

این خودرو با داشتن 750 اسب بخار از نظر قدرت هم می‌تواند در صدر لیست باشد و البته امکان رانندگی توسط راننده همچنان برای این مدل محفوظ مانده است، البته برای داشتن این خودرو باید سه میلیون دلار (با دلار 4000 تومانی معادل 12 میلیارد تومان!) بپردازید.

سعید ضروری - روزنامه نگار

ضمیمه چمدان جام جم

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۷۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه

سارقی جوان که در حیاط پلیس آگاهی با نام حرفه ای از او یاد می شود؛ شگرد خاصی در دزدی دارد و به گفته خودش زیر ۱۰ ثانیه با استفاده از قیچی آرایشی زنانه خودروهای خارجی را سرقت می کند.

به گزارش ایرنا، لحظه ای دست از صورتش برنمی دارد تا مبادا تصویرش پخش و رسانه ای شود؛ انواع سارقان خودرو و لوازم ماشین در محوطه میدان صبحگاه آگاهی پلیس تهران بزرگ کنار هم و به صورت جمعی نشسته اند اما این سارق حرفه ای خودرو از آن سوژه های داغ رسانه ای است.

باندی ندارد، خودش است و مالخری که مفت‌خری می کند و خیلی تردستانه سعی دارد خود را از دید دوربین ها و خبرنگاران دور کند؛ نزدیک می شوم و تنها چیزی که از چهره اش پیداست دستان دستبند خورده با تتویی خاص روی مچ دست چپ است.

چپ دستی که با تردستی زیر ۱۰ ثانیه با قیچی آرایشی زنانه اقدام به سرقت خودرو خارجی می کند و به گواه افسر پرونده اش بسیار باهوش است؛ با خود می اندیشم که اگر راه علم و تحصیل را پیش می گرفت مسیر زندگی اش تغییر می کرد و شاید امروز مصاحبه ای از جنس دیگر با این جوان انجام می شد اما افسوس.

جوان چپ دست سارقی که با قیچی زنانه قفل خودرو را باز می کرد و با استفاده از آن بدون سوئیچ ماشین روشن می کند و البته که می گویند: او سلطان سرقت خودروی «مزدا سه» است.

خودش درمورد شگرد سرقت هایش می گوید: «تو کوچه و خیابون ها دنبال سوژه می گشتم و ماشینی که خوشم میومد رو با قیچی باز می کردم، سوار می شدم و می رفتم.»

او درمورد تعداد خودروهایی که دزیده هم اضافه می کند: واقعیت دقیق یادم نیست چون تعدادش زیاده بوده.

این متهم درخصوص نحوه قیمت گذاری و فروش خودروی های سرقتی از جمله «مزدا سه» ادامه می دهد: «بیشتر لوازم داخلی اش را باز می کردم و می فروختم؛ بعدم هم ی دوری با ماشین میزدم و بعد ولش می کردم تو ی خیابون.»

«بالا و پایین شهر یا زمان دزدی برام مهم نبود فقط نوع ماشین منو جذب می کرد.»

اما توصیه این سارق هم به شهروندان برای جلوگیری از سرقت خودرو در نوع خود جالب است؛ او تصریح می کند: به طور معمول هر نوع ماشینی را می توان دزدید.

از او می پرسم که نصب تجهیزات ایمنی مثل دزدگیر و قفل پدال روی خودرو هم مانع سرقت خودرو نمی شود که باز هم سری تکان داده و می گوید: فقط یکم در زمان سرقت تاخیر ایجاد می کنه.

این سارق که تاکنون دو بار سابقه دستگیری دارد به قول خودش علاقه خاصی به سرقت خودروهای خارجی به ویژه مزدا سه دارد.

آخرین سوالم از این سارق تردست در مورد این است که چه میزان زمان برای سرقت یک خودرو نیاز دارد که با طعنه یادآوری می کند: ماشین خارجی اگر دزدگیر داشته باشه ۲۰ ثانیه و اگر نداشته باشه زیر ۱۰ ثانیه.

در همین رابطه رییس پلیس آگاهی پایتخت صبح امروز در حاشیه نمایشگاه طرح دستگیری سارقان و مالخران وسایل نقلیه در گفت وگو با خبرنگاران با موضوع ارتقای ایمنی خودروها گفت: جلسات مستمری درخصوص ایمنی و امنیت خودروها با خودروسازان داخلی داریم و در این جلسات از آنها خواسته‌ایم که خودروها به ردیاب مجهز شوند.

سردار علی ولی‌پور گودرزی افزود: در جلسات مستمر خود با شرکت‌های خودروساز داخلی که شخص استاندار تهران هم حضور دارند، نظرات و دیدگاه‌های خود را مطرح می‌کنیم تا معایب خودروها را برطرف کنند البته در این راستا تولید برخی خودروها که امنیت و ایمنی لازم را نداشتند، متوقف شده است.

رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی پایتخت اضافه کرد: استفاده از وسایل و تجهیزات الکترونیکی درخودروها راهکار خوبی برای ممانعت از سرقت خودروها بوده و می‌تواند سرنخ خوبی برای پیدا شدن وسیله نقلیه بعد از سرقت باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سقوط کمد جان پسر بچه ۷ ساله را گرفت
  • سقوط کمد جان پسر ۷ ساله را گرفت
  • سقوط کمد سبب مرگ کودک ۷ ساله در قائمشهر شد
  • سرقت خودرو با قیچی آرایشی زنانه زیر ۱۰ ثانیه
  • فیلم| این پهپاد به کنترل ترافیک در شیراز کمک می کند ؛ روش شناسایی خودروهای متخلف
  • لوازم یدکی رنو
  • این پهپاد به کنترل ترافیک در شیراز کمک می کند ؛ روش شناسایی خودروهای متخلف | ویدئو
  • مالکان خودروهای توقیف شده در پارکینگ برای ترخیص ماشین اقدام کنند
  • چپ‌کردن عجیب ماشین چینی توی کوچه! (فیلم)
  • دراین موزه حسابی بچگی کنید | نوستالژی هایی که هیچ کجا پیدا نمی شوند